Glade undervisere
Underviser Charlotte H. der studere Engelsk

Charlotte H.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Mit navn er Charlotte, og jeg er en jyde bosat på Amager. Jeg læser Engelsk på Københavns Universitet, som jeg er rigtig glad for.

Jeg er underviser hos GoTutor, fordi jeg har en motivation og lyst til at undervise og videregive viden. Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker og er af den overbevisning, at man bør videregive ens egen erfaring, hvor den kan være brugbar for andre mennesker.

Jeg har været oversætter for en flygtning i forbindelse med et hygiejnekursus, og derudover arbejder jeg som frivillig lektiehjælper for unge i folkeskolen (8.-10. klassetrin).

Tanken om at kunne give viden fra sig, synes jeg er virkelig inspirerende. De fleste har vel også haft lige netop dén lærer, som kunne give dem et ekstra skub. Jeg var selv heldig at have en dygtig engelsklærer i gymnasiet, som fik mig til at indse, at jeg burde blive ved med at arbejde med sproget efter gymnasiet. Det er jeg hende meget taknemmelig for. Dette har også medvirket til min ambition om selv at blive gymnasielærer og forhåbentlig være en inspiration for fremtidige gymnasieelever. Til syvende og sidst mener jeg, at det skal være sjovt at lære nye ting.

Jeg ser frem til vores samarbejde!

Charlotte H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Religion (B) Religion (C) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Charlotte H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn