Glade undervisere
Underviser Ali B. der studere Fysik og nanoteknologi

Ali B.

Fysik og nanoteknologi Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Til dagligt læser jeg på Civilingeniøruddannelsen, mere specifikt på linjen for Fysik og Nanoteknologi, på DTU i lyngby. Jeg underviser primært i matematik og fysik, da jeg elsker at hjælpe elever, der finder disse fag udfordrende. Jeg anser disse to fag som vigtige, da fysik beskæftiger sig med, hvordan verden hænger sammen, hvor matematik er et værktøj til at løse problemet. Jeg er en udadvendt, selvstændig og fleksibel person. Det er vigtigt for mig, at jeg kan tilpasse mig den individuelle elevs niveau således, at en faglig dialog kan foregå med fagligt og personligt udbytte som udfald. Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Ali B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Ali B. studerer på Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ali B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn