Glade undervisere
Underviser Nick G. der studere Digital medier og design

Nick G.

Digital medier og design IT-Universitetet - ITU
Som menneske er jeg IT-minded og har derfor min største fordybelse og interesse inden for den virtuelle verden. Hvis du har brug for noget forståelse for nogle it-orienterede fag, kan jeg formentligt være til stor hjælp. Jeg har gennemgået HTX og er derfor kompetent på mange af de naturvidenskabelige fag. Jeg har min stærkeste side i dansk, kommunikation og it, informationsteknologi, teknologi, studieområde, engelsk og samfundsfag. Jeg kan også være til stor hjælp, når det angår SRP, da jeg fik en fortrinlig karakter. Jeg har også færddigjort en bachelor i Digitale medier og design på IT-universitetet. Selve uddannelsen har lært mig, hvordan den digitale teknologi er med til at påvirke vores hverdag, og hvordan vi kan udvikle de rigtige løsninger med teknologien. Jeg er ved at tage kandidaten Digitalt Design og Interaktive Teknologier, hvor jeg kommer til at specialiserer mig i at skabe prototyper til digitale produkter.

Nick G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Informationsteknologi (B) Informationsteknologi (C) Kommunikation/IT (C) Programmering (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Teknologi (A) Teknologi (B) Teknologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nick G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn