Glade undervisere
Underviser Cecilie J. der studere Dansk

Cecilie J.

Dansk Københavns Universitet - KU
Mit navn er Cecilie, jeg er 29 år og studerer Dansk og Psykologi på Københavns Universitet. Det gør jeg, fordi jeg har en stor interesse for sprog, formidling og litteratur og samtidig har et ønske om en skønne dag at ende som gymnasielærer. Det ønske er særligt opstået gennem mine oplevelser og erfaringer med lektie- og opgavehjælp til både folkeskole- og gymnasieelever. At hjælpe en elev med et stof på en ny og kreativ måde, gør mig ganske enkelt glad i låget. Derudover håber jeg på at møde en masse børn og unge, som jeg kan have det rart og skidesjovt med, da det personlige forhold til mine elever betyder meget for mig. Jeg glæder mig meget til at møde dig!

Cecilie J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (C)
Cecilie J. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Cecilie J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn