Glade undervisere
Underviser Astrid L. der studere HF

Astrid L.

HF -
Hej!

Mit navn er Astrid. I 2018 færdiggjorde jeg en Design HF på VUC Fyn, med stor succes og et snit på 11,6. Siden da har jeg arbejdet i et år som pædagogmedhjælper på Dalumskolen, både i Forårs SFO'en og på 2-3 klasse niveau, og var derudover vikar i indskolingen.

Hvorfor er jeg din nye underviser? Jeg er din nye underviser fordi jeg allerede har en masse erfaring med børn og unge, og har fra mit tidligere job lært rigtig meget om børn og læringsmiljø, som gør, at jeg er godt klædt på til jobbet. Foruden det, ved jeg fra min egen uddannelse rigtig meget om hvad der skal til for at forbedre sine karakterer, og jeg vil derfor ikke kun give mine elever værktøjer til at forstå noget nu og her, men generelle værktøjer som gør det nemmere og sjovere at læse lektier, og forstå det faglige stof, og dermed på længere sigt gøre at du faktisk kan lide faget, og forstår det. Så derfor er jeg din nye undervisere.

Jeg brænder for at hjælpe folk der, hvor jeg kan, og jeg ønsker at give alle en god oplevelse, og løfte deres selvtillid ved at løfte dem fagligt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Astrid L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Design (B) Design (C) Engelsk Geografi (C) Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Astrid L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn