Glade undervisere
Underviser Sune J. der studere Idéhistorie

Sune J.

Idéhistorie Aarhus Universitet - AU
Hej!

Mit navn er Sune, jeg er 21 år gammel og bor i Aarhus C.

Som studerende i idéhistorie på mit 1. semester beskæftiger jeg mig til dagligt med tekster, der strækker sig fra 500 f.v.t til nutiden. Disse tekster kan fx være af enten filosofisk, sociologisk, politisk eller teologisk karakter, hvilket giver mig indsigt i mange fagområder samt evnen til at drage forbindelser mellem disse områder. Jeg er derfor stærk i fag som fx historie, religion, oldtidskundskab, dansk, samfundsfag og engelsk, og kan nemt drage forbindelser mellem disse fag, der kan være af nytte for eleven.

I gymnasiet fik jeg topkarakterer i Dansk, Engelsk, Historie, Religion, Oldtidskundskab, Samfundsfag, Musik og SRP. I forbindelse med dette har jeg af kompetencer:
- Indgående viden om, hvad der efterspørges til eksamen i disse fag
- Evne til at undervise gymnasiestuderende i disse fag (med undtagelse af Musik, som jeg bedst kan undervise i på C niveau)
- Evne til at undervise i opgaveskrivning

Jeg ville være et oplagt valg til en elev, der har brug for hjælp i de humanistiske fag i gymnasiet, da jeg ved meget om alle disse fag, samt hvad der efterspørges til eksamen. I løbet af gymnasiet oplevede jeg en udvikling fra drænende skoletræthed til motiveret studieglæde, hvorfor jeg også kan have en støttende pædagogisk rolle for en gymnasieelev, der oplever samme skoletræthed og mangel på motivation.

Jeg finder det enormt engagerende at lære fra mig og at se, at en elev rykker sig. At være underviser/mentor er derfor være et meningsfuldt job for mig og ikke bare en pengekilde.

Kort om mig: Musik er en vigtig del af mit liv. Jeg spiller trommer, men eftersom jeg nu bor i lejlighed, lytter jeg mere, end jeg spiller. Når jeg ikke læser lektier eller hygger med vennerne, prøver jeg ihærdigt at lære russisk, da russisk kultur, historie og sprog interesserer mig gevaldigt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Sune J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Musik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Sune J. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sune J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn