Glade undervisere
Underviser Ilknur E. der studere Erhvervsjura

Ilknur E.

Erhvervsjura Copenhagen Business School - CBS
Hej jeg hedder Ilknur!

Jeg bor i Hvidovre med min mor, far og lillebror. Jeg har lige færdiggjort gymnasiet i sommers, og er nu startet på uddannelsen erhvervsjura - erhvervsøkonomi på CBS.

Jeg har altid elsket at lære fra mig. Når min lillebror havde problemer med sine lektier, havde jeg altid en stor interesse og vilje til at hjælpe ham. Det blev naturligt at vi mindst én gang om ugen sad sammen og gennemgik det han havde svært ved. Jeg elskede personligt at se, hvor glad han blev når han endelig følte at han kunne løse opgaven. Hans glæde over at han endelig forstod tingene gjorde også mig glad. Derfor lagde jeg meget hurtigt mærke til at det at undervise ikke kun er ensidigt men også gensidigt.

For mig er det at undervise og lære fra sig et vigtigt værktøj til også at kunne forbedre sig selv. Jeg tror derfor på, at jeg har de rette kvalifikationer til også at undervise andre. Jeg har meget tålmodighed og for mig er det at lære en proces, og noget som kræver tid. Derfor ved jeg at jeg som lektiehjælper kan undervise og lære fra mig på den bedst mulige måde.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Ilknur E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Ilknur E. studerer på Copenhagen Business School - CBS

Copenhagen Business School, eller CBS, er anerkendt som en af Europas mest velrenomerede business schools. CBS er over 100 år gammel, og gik før i tiden under navnet Handelshøjskolen i København. De udbyder akademiske uddannelser indenfor særligt erhvervsøkonomi.

Læs mere om Copenhagen Business School - CBS

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ilknur E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn