Glade undervisere
Underviser Mads E. der studere Engelsk

Mads E.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej! Jeg hedder Mads, jeg er 23 år, og jeg studerer engelsk på Københavns Universitet.

Jeg har altid kunnet lide at lære fra mig, men det var først efter to år som frivillig i en lektiecafé i København NV, at jeg opdagede, hvor fedt det egentlig er, når man hjælper elever til at forstå noget, som før virkede som noget, de aldrig nogensinde troede, de kunne lære. Jeg undervurderede virkelig, hvor meget det giver - og hvor meget, jeg selv lærer i den proces. Derfor har jeg valgt at blive underviser hos GoTutor.

Lige nu arbejder jeg på en ungdomsskole, hvor jeg underviser i ekstra engelsk én gang om ugen. Her lægger jeg vægt på at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs niveau, ligesom det er vigtigt for mig, at eleverne kommer til at tale fremmedsproget, da det er ved at tale, at man kommer længst. Den skriftlige grammatik er selvfølgelig vigtig, men min erfaring siger mig, at den nok skal følge med, og jo mere vi taler sproget, jo sjovere og mindre skræmmende bliver det, indtil det pludselig går som smurt.

Sprogfagene dansk, engelsk og spansk - både skriftligt og mundtligt - er dér, hvor jeg ville kunne hjælpe dig med lige at få niveauet et par ekstra nøk opad, og jeg har været vild med sprog, så længe jeg kan huske. Jeg glæder mig til at møde dig og til at opdage, hvad vi kan lære hinanden!

Mads E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Mads E. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mads E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn