Glade undervisere
Underviser Benjamin R. der studere Statskundskab

Benjamin R.

Statskundskab Københavns Universitet - KU
Hej.

Jeg hedder Benjamin!

Jeg havde i en periode svært ved at knække koden i skolen, men det lykkedes mig i gymnasiet, og jeg vil rigtig gerne hjælpe med at give mine erfaringer videre både på et fagligt men også personligt plan.

Jeg elsker at undervise og hjælpe andre! Som person er jeg jordnær og engageret i de projekter, jeg giver mig i kast med.

Jeg er BA i statskundskab og spiller i min fritid trompet. Jeg har også lavet en masse forskelligt frivilligt arbejde bl.a. i Red Barnet Ungdom.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Benjamin R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Benjamin R. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Benjamin R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn