Glade undervisere
Underviser Winta H. der studere Biologi

Winta H.

Biologi Københavns Universitet - KU
Hej,

Mit navn er Winta, jeg er 25 år, oprindeligt fra Århus, men bor nu i hovedstaden hvor jeg studerer Biologi på 5. semester.

Jeg er en glad og imødekommende ung kvinde, der er vild med naturvidenskabelige fag, primært biologi, men også matematik og kemi som er et vigtigt redskab i mit fag. Jeg finder stor glæde i at undervise børn og unge og se dem opnå deres faglige mål.

Udover at læse på universitetet er jeg i min fritid en aktiv person. Jeg dyrker pilates, synger i kor, klatre i ny og næ, og så har jeg danset salsa i flere år. Alt dette er med til at give mig energi og ro til at undervise efter min bedste evne.

Jeg er underviser hos GoTutor, fordi jeg mener at det at lære, skal være en sjovt, men stadig en udfordrende oplevelse.

Som tutor stræber jeg efter at hjælpe eleven med at få en succesoplevelse, så det at lære og gå i skole kan forbindes med noget sjovt og positivt.

Jeg ser frem til at hjælpe dig godt på vej!

Winta H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Kemi (C) Matematik Matematik (C) Natur/Teknologi Naturvidenskabeligt grundforløb
Winta H. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Winta H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn