Glade undervisere
Underviser Søren H. der studere Statskundskab

Søren H.

Statskundskab Aarhus Universitet - AU
Hej!

Mit navn er Søren, jeg er 24 år gammel og til dagligt læser jeg Statskundskab på Aarhus Universitet, hvor jeg er i gang med mit 3. semester.

Før jeg startede på Aarhus Universitet, arbejdede jeg i 1,5 år som lærervikar på to folkeskoler. Gennem dette job, som fyldte en stor del i mine sabbatår, opbyggede jeg en lang række kompetencer som jeg benytter mig af som underviser hos GoTutor. Heriblandt evnen til at formidle fagligt stof, ofte på tomandshånd, hvor det er afgørende, at kunne sætte sig ind i den enkelte elevs behov.

Mine faglige styrkeområder spænder bredt og frem for alt glæder jeg mig til at hjælpe dig!

Søren H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Søren H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Søren H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn