Glade undervisere
Underviser Philip J. der studere Biokemi og molekylær biologi

Philip J.

Biokemi og molekylær biologi Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Philip!

At være behjælpelig med lektier har altid glædet mig at tilbyde: Både fordi jeg kan hjælpe andre, men også fordi det styrker min egen forståelse af det faglige stof.

Det er altid rart at se, når et princip/koncept går op for personen som man hjælper.

Jeg har tidligere erfaring med lektiehjælp i flere former:
-Privathjælp hos børn og teenagere efter aftale.
-Medhjælper i lektiecafe for folkeskoleelever i udskoling
-Medhjælper i lektiecafe for gymnasieelever.

Af pædagogisk erfaring har jeg arbejdet som “Ulven Billie” - Bilka’s maskot. Masser af interaktion med børn og unge gennem identiteten som den venlige og glade ulv.

Mine kompetencer ligger i de naturvidenskabelige fag. Udover at kunne hjælpe med det konkrete og faglige, vil jeg også kunne hjælpe barnet med “værktøjer i hverdagen” såsom arbejdsmetoder, koncentrationsevne og mental tilgang til udfordringer i hverdagen. Her har jeg erfaring fra personlig research i bøger og på nettet. Disse metoder anvender jeg selv i min hverdag.

Tålmodighed, positiv attitude samt høflighed beskriver mig godt.

Jeg er god til at beskrive koncepter på alternative måder med analogier, hvis den traditionelle forklaring ikke giver mening.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Philip J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Bioteknologi (A) Engelsk Fysik (B) Fysik/Kemi Historie (B) Kemi (A) Kinesisk (A) Matematik Matematik (B) Musik Musik (C) Natur/Teknologi Naturvidenskabeligt grundforløb
Philip J. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Philip J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn