Glade undervisere
Underviser Andreas K. der studere Erhvervsøkonomi, HA Almen

Andreas K.

Erhvervsøkonomi, HA Almen Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Andreas!

Jeg bruger til daglig min tid på Aarhus universitet hvor jeg læser erhvervsøkonomi på 3. semester. Her bruges det meste af tiden med studiegruppen, hvor vi sørger for, at hele gruppen har forstået emnet inden vi går videre. I den forbindelse fungerer vi på skift som undervisere i de fag vi er stærkest i.

Jeg blev student på Ordrup Gymnasium i 2018, her gik jeg på en samfundsfaglig linje med matematik. Jeg begyndte her at hjælpe et par venner der havde svært ved matematik for, at de nemmere kunne komme gennem faget.

Jeg synes, at det sjovt at lære fra sig og især, at se fremgangen for dem der får hjælpen.

Jeg har tidligere været træner i forskellige sejlklubber og har her været træner for børn forskellige hold med børn og unge fra 8 til 18 år. Jeg har i forbindelse med trænerjobbet været på 3 trænerkurser hvor der bl.a. har været fokus på at lære fra sig samt pædagogik.

Jeg glæder mig til at møde min næste GoTutor elev!

Andreas K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsøkonomi (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Andreas K. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Andreas K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn