Glade undervisere
Underviser Ditlev B. der studere Teknologisk Antropologi

Ditlev B.

Teknologisk Antropologi Aalborg Universitet - AAU
Hej!

Mit navn er Ditlev, jeg er 23 år og studerer Teknologisk Antropologi på Aalborg Universitet (København).

Jeg er GoTutor underviser, fordi jeg ofte finder mig selv i den formidlende rolle, hvad end det involverer tung teori til min studiegruppe eller relativt simpel IT-problemløsning i forbindelse med mine forældre eller søskende. Det ligger mig meget naturligt at ville forklare og forsimple relativt komplekse fænomener, uafhængigt af modtageren.

Jeg er meget forstående og tålmodig uanset niveauet af undervisning.

Jeg arbejdede forrige semester intensivt som vejledende tutor med en medstuderende, i forbindelse med hendes 4. semester projekt på samme uddannelse og har i den forbindelse erfaring med pædagogik og videreformidling på et højt niveau.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Ditlev B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Ditlev B. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ditlev B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn