Glade undervisere
Underviser Jitske S. der studere Cand. Mag i Engelsk og Historie

Jitske S.

Cand. Mag i Engelsk og Historie Syddansk Universitet - SDU
Hej!

Jeg er 26 år og nyligt færdiguddannet Cand. Mag. i Engelsk og Historie fra Syddansk Universitet.

Jeg har altid gerne villet arbejde med mennesker og valgte derfor at studere engelsk og historie med henblik på at undervise.

Jeg er af natur en ekstrovert person som elsker at spille ‘djævlens advokat’, hvilket medfører at jeg elsker at diskutere og hjælpe andre med at arbejde i gråzonen i stedet for at se verden i sort-hvid. Grundet min vilje til at spille 'djævlens advokat’ er jeg hurtig på dupperne og elsker at analysere problemer fra flere forskellige vinkler for dermed at finde den bedste løsning, det bredere perspektiv eller noget helt tredje. Dette betyder også at mit engagement er højt og at jeg brænder for at få det bedste ud af enhver situation.

Jeg har tidligere passet børn, gennemført et praktikforløb på et gymnasie og på min tidligere uddannelse gennemført praktik på sygehuset. Jeg er ikke bange for at tage fat og socialt samspil ligger mig naturligt, så derfor vil jeg rigtig gerne være med til at hjælpe andre med at opnå succes i deres uddannelser.

Jeg har tidligere været spejder, spillet fodbold, gået til gymnastik og bruger meget tid på Youtube og Twitch. Udover det så elsker jeg landsholdsfodbold.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Jitske S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B)
Jitske S. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jitske S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn