Glade undervisere
Underviser Zahraa K. der studere Jura

Zahraa K.

Jura Københavns Universitet - KU
Jeg er en entusiastisk og opstemt person, som finder det umådelig givende at motivere elever og hjælpe dem med at styrke deres kompetencer indenfor forskellige fagområder.

Jeg kommer fra en naturvidenskabelig studieretning på gymnasiet, hvilket har bevirket, at jeg har beskæftiget mig med et utal af fag. Derfor kan jeg hjælpe med både naturvidenskabelige, humanistiske samt samfundsvidenskabelige fag.

Mit ultimative mål er, at de elever som jeg kommer til at undervise, vil få hobevis af succesoplevelser og gode resultater i skolen.

Zahraa K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Psykologi (C)
Zahraa K. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Zahraa K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn