Glade undervisere
Underviser Casper N. der studere Professionsbachelor, Journalist

Casper N.

Professionsbachelor, Journalist Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX
Hej, jeg hedder Casper. Jeg er 26 år og startede i september '19 på journalistuddannelsen, på DMJX i Aarhus.

Jeg brænder for det gode sprog på både dansk og engelsk, og så er jeg lidt af en samfundsfags-nørd. Jeg har selv haft et lidt anderledes uddannelsesforløb end de fleste, da jeg både har en erhvervsuddannelse og nu er i gang med en videregående uddannelse. Derfor håber jeg, at nogle af jer vil kunne spejle sig i mine erfaringer og se, at det aldrig er for sent at hanke op i sig selv - og gøre en ekstraordinær indsats.

Jeg mener at interesse skal være primus motor for læring, og netop derfor ser det som et privilegium at få lov til at videreformidle min viden om sprog samt politik- og samfundsforhold, som jeg selv brænder for.

Jeg ser frem til at undervise dig!

Casper N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Casper N. studerer på Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX

Danmarks Medie- og journalisthøjskole, eller DMJX, gik før i tiden blot under navnet Journalisthøjskolen. Her bliver mange af landets dygtige journalister fortsat uddannet, samt kommunikatøre, medietilrettelæggere og fotojournalister. Hovedafdelingen ligger i Aarhus, og der ligger en underafdeling i Emdrup.

Læs mere om Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Casper N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn