Glade undervisere
Underviser Mads B. der studere Politik og Administration

Mads B.

Politik og Administration Aalborg Universitet - AAU
Hej! Mit navn er Mads, jeg er 21 år gammel og er bosat i Aalborg med min kæreste.

I skrivende stund læser jeg på Aalborg Universitet, hvor jeg studerer Politik & Administration på 3. semester. Ud over at sidde med hovedet i studiebøgerne, bruger jeg min fritid på min kæreste, venner og styrketræning.

Jeg er ansat som lektiehjælper for GoTutor og vil primært yde lektiehjælp i samfundsfag og historie, men også i dansk og engelsk.

Jeg har en naturligt brændende interesse for politik, samfundets opbygning og organisationer samt den historie som gør, at samfundet er struktureret, som det er i dag. Jeg har altid elsket samfundsfag og historie som fag - både i folkeskolen og i gymnasiet - og jeg er sikker på, at det skyldes, at jeg altid har haft engagerede undervisere, som evnede at gøre stoffet interessant, hvilket jeg er utrolig taknemlig for den dag i dag.

Den viden og de kompetencer jeg har fået, ønsker jeg at give videre til andre mennesker, og jeg er sikker på at jeg vil være et stort aktiv og en brugbar hjælp.

Jeg vil beskrive mig selv som positiv, meget tålmodig, engageret og jeg opnår stor glæde ved at lære fra mig og give et ungt menneske et indgående kendskab til det givne emne, så han/hun får en omfangsrig forståelse og føler en glæde og selvtillid i at formidle stoffet.

Mads B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Mads B. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mads B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn