Glade undervisere
Underviser Sissel V. der studere Sociologi

Sissel V.

Sociologi Københavns Universitet - KU
Hej. Mit navn er Sissel, jeg er 22 år og læser til daglig sociologi.

Jeg er en smilende ung kvinde, som altid har elsket at lære.
Jeg brænder for at hjælpe andre og har gennem jobbet som lærervikar fundet glæde ved at undervise. Det er en af de bedste succesoplevelser når en elev "knækker koden" og forstår noget de ellers har kæmpet med. Det giver mig enegi og mening i min hverdag at skulle lærer fra mig, når den ellers er fyldt med studiet.

Jeg vægter en god relation mellem elev og lærer højt, da det gør timerne mere afslappede og indlæringen bedre. Det skal være et frirum hvor der er plads til at stille alle spørgsmål med balance mellem alvor og sjov.

Alle lærer på forskellige måder og forskelligt tempo, så for at finde den bedste læremåde møder jeg eleven i øjenhøjde og tilpasser niveauet undervejs. Når jeg underviser er nøgleordene for mig: nærvær, tålmodighed og interesse.

I mit sabbatår arbejdede jeg som lærervikar på to skoler, en almindelig og en ADHD-afdeling. Jeg har en del erfaring med ADHD og har også en god forståelse for autisme. Udover at have været lærervikar i mit sabbatår, har jeg også været frivillig på en lektiecafé.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Sissel V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie (B) Kemi (C) Matematik Matematik (C) Psykologi (B) Psykologi (C)
Sissel V. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sissel V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn