Glade undervisere
Underviser Asbjørn W. der studere International Baccalaureate

Asbjørn W.

International Baccalaureate -
Hej.

Mit navn er Asbjørn!

Jeg har gået i folkeskole, efterskole og 1.g i Danmark. Jeg har færdiggjort gymnasiet (IB) på en international skole i Norge (UWCRCN), sammen med folk fra hele verden og alle socioøkonomiske samfundslag. Her udvidede jeg min horisont, fik mange venskaber og styrkede mine faglige kompetencer.

Jeg har en stor passion for undervisning og formidling og har udviklet disse kompetencer som lektiehjælper på min skole i Norge, samt som klaver- og trommelærer i Danmark. Jeg har desuden hjulpet mine tre mindre søskende med deres lektier.

Lige nu har jeg sabbatår og tager pt. suppleringsfag i matematik A (med TI Nspire) og Fysik B, som jeg skal til eksamen i januar 2020. Jeg skal desuden lave 'social circus' i Costa Rica til april 2020. Dette er et projekt, hvor man laver cirkus med socialt udsatte unge, for at give dem sociale og arbejdsrelaterede kompetencer til fremtiden. Her vil jeg også kunne udvikle mine formidlingskompetencer på helt nye måder.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Asbjørn W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Filosofi (B) Filosofi (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (C) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Asbjørn W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn