Glade undervisere
Underviser Jesper M. der studere Anvendt Filosofi

Jesper M.

Anvendt Filosofi Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Jesper!

Jeg har altid været glad for at formidle viden indenfor diverse områder og i kraft af mit sidegesjæft som tilkaldevikar på en folkeskole, er min lyst til at hjælpe, store som små, med at forstå, blevet yderligere skærpet.

Jeg elsker kort sagt at undervise!

Alle mennesker er forskellige og dette går ofte igen i måden hvorpå de bedst tilegner sig viden; jeg er altid opmærksom på dette aspekt og gør mit bedste for at imødegå elevers særegenheder. I den dur sætter jeg en dyd i altid at kunne stille mig i en anden persons sted, hvoraf jeg endnu ikke har mødt nogen, barn som voksen, jeg ikke har kunne få en samtale kørende med.

Der er noget særligt givende i, at være medvirkende til, at pråsen går op for en elev, så det at have muligheden for, at kunne bidrage med succesoplevelser hos andre mennesker er jo, i bund og grund, bare fedt. I min undervisning har jeg derfor et særligt fokus på, at eleven, uanset fagligt niveau, opnår en sådan oplevelse da det, i min erfaring, fordrer lysten til at lære.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Jesper M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (B) Filosofi (C) Matematik Religion (C) Samfundsfag (C)
Jesper M. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jesper M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn