Glade undervisere
Underviser Josephine F. der studere HHX - merkantil studentereksamen

Josephine F.

HHX - merkantil studentereksamen -
Hej!

Mit navn er Josephine og jeg er 20 år gammel. Jeg går til dagligt i 3G. på handelsgymnasiet i Herning, på en samfundsfaglig linje. Inden jeg gik tog skridtet videre til gymnasiet, gik jeg 2 år på en kreativ efterskole, hvor jeg i 10. klasse gik på en innovationslinje.

Til dagligt arbejder jeg meget kreativt med flere forskellige kunstprojekter, hvilket jeg så vidt muligt også prøver at overfører til mine faglige projekter. Blandingen af det kreative og faglige føler jeg gavner virkelig meget når det kommer til at finde motivation til at lære!

Jeg har det seneste år hjulpet mine yngre brødre på 11 år med deres lektier, hvilket har været super spændende og jeg føler derfor jeg er klar til at hjælpe endnu flere. Min bror, Emil, er diagnosticeret med Autisme og ADHD, og jeg har derfor erfaring med tålmodighed og forståelse for de særlige behov, der kan være i en læringsprocess.

Som person er jeg meget glad, smilende og udadvendt. Jeg elsker at arbejde med mennesker på en kreativ måde! Jeg tror på, at det hjælper både at arbejde med opgaver igennem sjov og leg men også igennem teori og gentagelse. Det behøver ikke være kedeligt eller træls at skulle have hjælp til et fag, hvis bare man kan finde motivationen for at komme i gang.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Josephine F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) International økonomi (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Tysk Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Josephine F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn