Glade undervisere
Underviser Line S. der studere Dansk med sidefag i historie på SDU

Line S.

Dansk med sidefag i historie på SDU Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedderLine! Jeg er en 23-årig videbegærlig, ambitiøs og nærværende ung kvinde, som bare brænder for at formidle og lære fra mig.

Jeg har hele mit liv vidst, at jeg skulle beskæftige mig med formidling til børn og unge, og jeg læser lige nu til gymnasielærer i dansk og historie, hvor jeg i gang med mit 5. semester på Syddansk Universitet i Odense.

Jeg møder eleven lige dér, hvor han eller hun befinder sig, og jeg gør en dyd ud af at forberede en personlig og grundig undervisning, som er tilpasset elevens niveau og behov. Jeg klipper og klistrer gerne for at lave en ord-skattejagt, laver en unik kryds og tværs eller skriver en engelsk eller tysk tekst, som skal oversættes, hvis det kan komme min elev til gavn. Jeg er tålmodig og lyttende af natur, og min fornemmeste opgave består i at skabe et stærkt tillidsbånd mellem eleven og mig selv, idet jeg er bevidst om, at det netop er tillid og tryghed, der skaber grobunden for læring. Jeg er blevet beskrevet som en motiverende, grundig og kærlig underviser, som altid er nærværende, positiv og klar på at forklare mig en gang mere, hvis der er behov for det.

Jeg har tidligere rejst verden rundt som frivillig underviser i engelsk for børn mellem 7-15 år. Jeg har eksempelvis været 6 uger i Cambodja, 4 uger i Vietnam og 4 uger i Australien. Det var ophold, som gav mig blod på tanden i forhold til undervisning, og de lærte mig meget om mig selv og andre mennesker. Mine pædagogiske evner blev forbedret, og fordi jeg befandt mig helt alene i fremmede lande, lærte jeg at tage tingene og udfordringerne, som de kom.

Jeg ser frem til at møde dig!

Line S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Geografi Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (C)
Line S. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Line S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn