Glade undervisere
Underviser Anna P. der studere STX - almen studentereksamen

Anna P.

STX - almen studentereksamen -
Hej!

Mit navn er Anna, jeg er 18 år, går i 3.g på en naturvidenskabelig linje og så brænder jeg for at lære nye ting!

For mig er noget af det bedste den aha-oplevelse, som man får efter at have knoklet med en opgave i timevis og brikkerne så lige pludselig falder på plads. Endnu mere tilfredsstillende og meningsfuldt er det, når ens egen måde at vende og dreje en opgave på, kan få en anden til at få lys i øjnene og forstå!

Jeg tror på, at alle mennesker har potentiale til at lære og til at forstå; vi forstår og lærer bare på forskellig vis, og undervisningen i klasselokaler er, og kan, desværre ikke altid være tilpasset den enkeltes behov. Det er ærgerligt, for det gør elever usikre på sig selv, hvilket slet ikke gavner hverken læring eller selvtillid!

Jeg går ikke ind for udenadslære men for forståelse. For hvad kan man bruge en værktøjskasse til, hvis man ikke forstår hvordan værktøjet virker?

Med tålmodighed, kreativitet og viljestyrke, er det min overbevisning, at alle kan forstå, og tilmed at alle kan nå topkarakterer.

Jeg håber du glæder dig lige så meget til at møde mig, som jeg glæder mig til at møde dig; jeg er sikker på, at vi kan få et godt samarbejde op at køre.

Anna P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Billedkunst Billedkunst (C) Biologi Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Historie Historie (B) Idræt (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Natur/Teknologi Naturvidenskabeligt grundforløb Samfundsfag Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn