Glade undervisere
Underviser Kathrine T. der studere Cand. mag. i religion og engelsk

Kathrine T.

Cand. mag. i religion og engelsk Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Kathrine!

Jeg er 25 år og uddannet cand.mag. i religion og engelsk med erfaring fra forskellige former for undervisning.

Jeg har undervist folkeskole- og gymnasieelever både som lærervikar og praktikant, og har derfra ligeledes erfaring med planlægning og tilrettelæggelse af undervisning.

Som GoTutor underviser fokuserer jeg på elevens trivsel og læring med udgangspunkt i elevens ønsker og kompetencer. Dette gør jeg blandt andet ved hjælp af tillid, tålmodighed og motiverende undervisning.

Siden folkeskolen har jeg vidst, at jeg ville arbejde med undervisning af børn og unge, hvilket mine ansættelser blot har bekræftet mig i.

Jeg ser frem til at møde dig :-)

Kathrine T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Engelsk Engelsk (A) Fysik (C) Kristendomskundskab Latin (A) Matematik Matematik (A) Naturvidenskabeligt grundforløb Religion (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Tysk Tysk (B)
Kathrine T. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kathrine T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn