Glade undervisere
Underviser Anna D. der studere STX - almen studentereksamen

Anna D.

STX - almen studentereksamen -
Hej, mit navn er Anna!

Jeg en nærværende, hjælpsom og forstående pige på 18 år som ønsker at hjælpe andre børn og unge til en god skolegang.

Jeg blev student fra Tornbjerg Gymnasium i Odense i sommeren 2019, og jeg holder nu sabbatår, hvor jeg arbejder i en SFO.

Jeg har altid været glad for at gå i skole og nydt muligheden for at lære en masse nyt. Det er dog ikke altid lige nemt at gå i skole og dermed heller ikke altid lige sjovt. Jeg vil derfor gerne hjælpe dig med at komme godt igennem din skolegang.

Jeg arbejdede i skoleåret 18/19 i lektiecaféen på Tornbjerg Gymnasium, hvor jeg havde stor glæde ved at lære fra mig og motivere de øvrige elever på skolen til at blive glade for skolearbejdet. Jeg har gennem mit arbejde som lektiehjælper samt mit arbejde i SFO'en fået en stor forståelse for, at alle lærer forskelligt, og jeg vil derfor glæde mig til, at vi sammen kan tilpasse undervisningen, så du får mest muligt ud af det.

Det skal være sjovt at lære, og jeg vil derfor gøre mit bedst for at skabe et sjovt og trygt læringsmiljø, hvor vi tager os den tid, der måtte være behov for.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Anna D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Musik Musik (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Tysk

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn