Glade undervisere
Underviser Maja M. der studere Kandidat i tysk/samfundsfag

Maja M.

Kandidat i tysk/samfundsfag Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Maja!

Jeg læser til daglig på kandidaten i Samfundsfag og Tysk på Aarhus Universitet, er gymnastiktræner og mor til Aske på 1 år. Mine kernekompetencer er min store nysgerrighed, handlekraft samt at gøre umiddelbar svært forståeligt materiale nemmere at forstå.

Jeg brænder for at formidle viden - både foran en gruppe og til den enkelte. Det er så vigtigt, at få en god folkeskole/gymnasietid, at blive udfordret fagligt på rette niveau og at være en del af et større fællesskab. At være en faglig støtte på din rejse er derfor et drømmejob for mig.

Jeg glæder mig til at møde dig og følge dig på din faglige rejse!

Maja M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Maja M. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maja M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn