Glade undervisere
Underviser Katja Ø. der studere Engelsk og dansk

Katja Ø.

Engelsk og dansk Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Katja.

Jeg er 23 år gammel og så er jeg igang med at uddanne mig til gymnasielærer på Aalborg Universitet.

Jeg er bosiddende i Aalborg, hvor jeg til dagligt studerer Engelsk og Dansk på mit 5. semester. Mit mål med min uddannelse er at blive gymnasielærer, da jeg elsker at lære fra mig. Jeg er specielt passioneret omkring de sproglige fag - hvilket selvfølgelig også er afspejlet i mit valg af studie - men jeg har generelt en bred viden indenfor langt de fleste fag.

Som person er jeg meget venlig, kreativ, imødekommende og tålmodig. Når jeg underviser, så gør jeg det med respekt for den enkelte elev. Jeg stræber imod at gøre undervisningen til en rar oplevelse, så jeg bruger langt hellere positiv forstærkning i undervisningen, end jeg bruger skældud.

Som tutor, kan jeg forestille mig, at eleverne generelt søger hjælp, fordi de har svært ved et fag. Derfor anser jeg det, at man får genopbygget elevens selvtillid indenfor faget, som en lige så vigtig del af undervisningen, som læringen er. Dette, synes jeg, der gøres bedst med tålmodighed, forståelse og dedikation.

Min erfaring som underviser har jeg bl.a. opbygget igennem privat undervisning af børn, som gik i folkeskolen, og igennem min tid som gymnastiktræner. Jeg har desuden taget et valgfag på universitet, hvor vi "lærte at være lærer". Dette studie havde fokus på undervisning i gymnasiet. Her studerede jeg de forskellige undervisningsmetoder, hvordan man planlægger et undervisningsforløb og meget mere.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Katja Ø. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Musik Musik (B) Musik (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Katja Ø. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Katja Ø.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn