Glade undervisere
Underviser Jonas R. der studere Erhvervsøkonomi, HA.

Jonas R.

Erhvervsøkonomi, HA. Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Jonas. Jeg er 21 år gammel, men får ofte af vide at jeg fremstår ældre pga. i min opførsel. Nogen ville nok kalde mig gammel af sind, men det tager jeg som et kompliment :)

Jeg ser mig selv som meget jordnær og jeg rummer, ifølge mig selv, mange omkring mig. Jeg mener selv, at jeg har en stor portion tålmodighed og engagement når jeg skal lære fra mig. En af de ting jeg vil prioriterer meget højt i undervisningen er at prøve at gøre det nemmere med praktiske eksempler eller lignende.

Jeg ser frem til at møde dig!

Jonas R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Erhvervsøkonomi (C) Erhvervsret (C) International økonomi (B) Matematik Tysk Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Jonas R. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jonas R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn