Glade undervisere
Underviser Markus B. der studere Samfundsvidenskabelig Bachelor

Markus B.

Samfundsvidenskabelig Bachelor Roskilde Universitet - RUC
Hej, mit navn er Markus!

Jeg elsker at formidle viden og elsker at svare på spørgsmål, og får energi af folk der stiller spørgsmål, eller har brug for hjælp.

Jeg synes, at det er spændende at se et menneskes udvikling over tid.

Jeg er erfaren i at formidle komplicerede ting på simple måder. Dette har jeg især fået erfaring i via mit arbejde i Australien. Her arbejdede jeg i et år for en Australsk miljøorganisation, hvor min opgave var at forklare klimakrisen og de specifikke forhold i Australien til almindelige borgere.

Alle mennesker har deres egen måde at forstå og lære på, og det er noget man aldrig bliver færdig med at lære af som formidler.

Jeg har pædagogisk erfaring fra mit arbejde som lærervikar på min gamle friskole og fra at undervise udlændinge frivilligt.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Markus B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Naturgeografi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B)
Markus B. studerer på Roskilde Universitet - RUC

Roskilde Universitet, eller RUC, som de fleste nok kender det som, er et af landets yngre universiteter. Ved oprettelse i 1972 hed det Roskilde Universitetscenter, og ud over forkortelsen har RUC også beholdt det problemorrienterede projektarbejde i grupper, som universitetet er bredt kendt for.

Læs mere om Roskilde Universitet - RUC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Markus B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn