Glade undervisere
Underviser Huda H. der studere Rosborg Gymnasium og HF

Huda H.

Rosborg Gymnasium og HF Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Huda, og jeg er 18 år gammel.

Jeg er en frisk og kvalitetsbevidst pige, der er klar på at tage fat og hjælpe til. Mine klassekammerater og min lærer ser mig som en meget hjælpsom og kærlig pige, der elsker at forklare komplekse begreber på en simple måde. Det bringer mig en masse glæde og en form for tilfredshedsfølelse når jeg kan forklare noget til en person og de så endelig forstår det.

Min filosofi er: jo mere ambitiøse mål, vi sætter, jo lykkeligere er vi. Jeg ville bestemt sige at jeg er imødekommende og ihærdig. På kort sigt vil jeg glæde mig til at træffe dig. På længere sigt vil jeg se frem til et spændende samarbejde.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Huda H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Huda H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Huda H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn