Glade undervisere
Underviser Vibeke L. der studere Engelsk og dansk

Vibeke L.

Engelsk og dansk Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Vibeke. Jeg er 48 år og uddannet folkeskolelærer fra Ribe Seminarium i 2005.

Mine linjefag er dansk, engelsk, natur og teknologi (natur/teknik) og geografi. Jeg har arbejdet indenfor Folkeskolen siden 2001, og har gennem tiden erhvervet mig erfaring i bl.a. afgangsprøver for 9. og 10. klasse i dansk, engelsk og kristendomskundskab. Også censoropgaver.

Jeg har undervist børn i klasser med specialpædagogiske tilbud, haft klasselærer- og AKT funktioner. Gennem årene har jeg undervist på alle årgange i forskellige fagkombinationer.

I min hverdag er jeg bosiddende i Esbjerg og læser en bachelor i dansk på Syddansk Universitet i Odense. Jeg er i gang med mit 5. semester og påbegyndt engelsk som sidefag til min bachelor.

Jeg ser mig selv som en dygtig og engageret underviser, der formår at skabe et spændende læringsrum. Som en vigtig del af den viden der skal formidles og tillæres.

Jeg ser frem til at møde dig!

Vibeke L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Geografi Historie Kristendomskundskab Natur/Teknologi
Vibeke L. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Vibeke L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn