Glade undervisere
Underviser Nicoline V. der studere Medicin

Nicoline V.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Nicoline. Jeg er en 21-årig Nordjyde, der til hverdag studerer medicin på 3. semester. Min omgangskreds beskriver mig som ligefrem, struktureret og glad.

Når jeg underviser, gør jeg det med udgangspunkt i min elev. Jeg tror på, at god struktur mixet med massere af succesoplevelser er vejen frem til et godt undervisningsforløb. Det er super vigtigt for mig, at min elev er glad og rykker sig både mentalt og fagligt. Derfor står jeg gerne på hovedet for at finde frem til lige præcis den læringsmetode, der passer til den specifikke elev. Ingen mennesker er ens og derfor lærer ingen ens. Noget jeg er utrolig opmærksom på.

Jeg er underviser for GoTutor, fordi jeg synes læring skal være sjovt og en succesoplevelse. Der er ingen bedre følelse, end når man endelig "knækker" koden og forstår et svært emne, en opgave eller et kringlet koncept. Jeg vil gerne hjælpe andre til at opnå den følelse.

Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Nicoline V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Bioteknologi (A) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C)
Nicoline V. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nicoline V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn