Glade undervisere
Underviser William F. der studere Sabbatår

William F.

Sabbatår -
Hej! Mit navn er William. Jeg er 19 år gammel og blev student fra Aalborg Katedralskole i juni 2019.

For nuværende arbejder jeg bl.a. som lærervikar på fire forskellige skoler, og det er et arbejde, som jeg nyder at stor glæde af. Jeg har altid været videbegærlig og lærelysten, og jeg elsker at lære fra mig. I undervisningssituationer er jeg meget tålmodig, og jeg vil være behjælpelig på den måde og i det tempo, der passer dig bedst, således at du får succesoplevelser og lyst til at lære mere.

Som underviser har jeg først og fremmest min ekspertise på det humanistiske felt (Dansk, Engelsk, Filosofi, Religion), men jeg er også skrap nok til matematik. Jeg er stærkt optaget af og elsker at analysere litteratur og kunst. Denne begejstring, håber jeg, vil smitte af på dig. Tilmed er jeg også særligt glad for filosofi. Sammen med et par venner startede jeg en åben filosofi-klub på mit gymnasium med ugentlige læreroplæg, som i løbet af det sidste halve år vakte stor interesse blandt eleverne. Derudover blev jeg i 2. G udvalgt som tutor for de nye 1. G-elever på Aalborg Katedralskole. I forbindelse med dette gennemførte jeg et 24-timers kursus i positiv kommunikation.<

Jeg glæder mig til at møde dig!

William F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Matematik Matematik (C) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra William F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn