Glade undervisere
Underviser Maiken B. der studere Tysk

Maiken B.

Tysk Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Maiken. Jeg er en 21 årig nordjyde som nu er bosat i Aarhus, hvor jeg læser tysk - sprog, litteratur og kultur på Aarhus Universitet.

Jeg har hele mit liv elsket at samarbejde med mennesker. Jeg elsker at lære fra mig og se udviklingen og forbedringen ved hjælp af de redskaber, vi sammen udarbejder. Jeg drømmer om en dag at blive gymnasielærer, og dette ville være det perfekte springbræt og en uvurderlig øvelse for mig som kommende lærer.

Jeg er en sympatisk og tålmodig person, der har et godt overblik. Af vores samarbejde forventer jeg, at vi kan skabe et roligt læringsmiljø med gensidig respekt, hvor vi begge møder friske og forberedte op til undervisningen, så du kan få mest muligt ud af forløbet, få udviklet dine faglige kompetencer og frem for alt få en fornemmelse af, at du har rykket dig fagligt.

Maiken B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Maiken B. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maiken B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn