Glade undervisere
Underviser Pia L. der studere Matematik

Pia L.

Matematik Københavns Universitet - KU
Hej,

Mit navn er Pia.

Jeg, som matematik studerende på 3. semester af min bachelor, brænder for matematikken og vil derfor gerne give min viden videre og har lyst til at inspirere og motivere unge mennesker. Jeg er altid klar på at hjælpe, hvor der er brug for det!

Jeg ser mig selv som en udadvendt, glad og omgængelig person, som er god til at tilpasse mig forskellige situationer. Jeg er dedikeret og professionel og altid parat til at være et forbillede.

Jeg deler gerne min viden med andre for at sparke deres interesse i matematikken, som er et fag jeg selv brænder meget for. Jeg elsker at undervise i matematik!

Familie og venner vil beskrive mig som en loyal, pligtopfyldende og ansvarsfuld person.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Pia L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Pia L. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Pia L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn