Glade undervisere
Underviser Marianne W. der studere Medicin

Marianne W.

Medicin Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Marianne.

Jeg er en glad og smilende pige.

Jeg finder stor glæde i at undervise og hjælpe andre. Jeg er empatisk og tålmodig, og vil meget gerne hjælpe unge mennesker med nå deres faglige mål.

Jeg fik et sikkert 12 tal i SRP og er derfor også klar på at hjælpe andre med denne store opgave. Jeg er god til mundtlige eksamener, fx fik jeg 12 til eksamen i tysk selvom jeg havde fået 7 hele året. Her vil jeg også kunne give tips og tricks til hvordan man leverer en god præstation og får læst godt op.

Jeg ved hvor stressende gymnasiet kan være, hvis der er fag man har svært ved, og det vil jeg gerne hjælpe med at lave om på.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for en masse børn og unge!

Marianne W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C)
Marianne W. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marianne W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn