Glade undervisere
Underviser Dounia B. der studere Global Studies

Dounia B.

Global Studies Roskilde Universitet - RUC
Hej, jeg hedder Dounia!

Da jeg var gymnasieelev, var der nogle specifikke fag, som jeg elskede! Disse fag var jeg samtidig også god til. Jeg ønsker at få denne passion op i andre!

Det har altid været mit ønske at lære fra mig, men samtidig også være en mentor for vedkommende, hvilket også var en af grundene til, at jeg rejste ud og underviste frivilligt i Ghana.

Med andre ord, jeg elsker at undervise børn og unge!

Jeg har også en masse erfaring fra da jeg var fast lærervikar og senere havde et tre måneders forløb med en enkelt elev, som jeg privat-underviste.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Dounia B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Erhvervsret (C) Kulturforståelse (B) Kulturforståelse (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Dounia B. studerer på Roskilde Universitet - RUC

Roskilde Universitet, eller RUC, som de fleste nok kender det som, er et af landets yngre universiteter. Ved oprettelse i 1972 hed det Roskilde Universitetscenter, og ud over forkortelsen har RUC også beholdt det problemorrienterede projektarbejde i grupper, som universitetet er bredt kendt for.

Læs mere om Roskilde Universitet - RUC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Dounia B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn