Glade undervisere
Underviser Natascha J. der studere Film og medievidenskab

Natascha J.

Film og medievidenskab Københavns Universitet - KU
Hej!

Jeg hedder Natascha, jeg er 21 år gammel og studerer på Københavns universitet.

Jeg har altid været akademisk anlagt, hvilket afspejles i mit afgangsbevis fra gymnasiet. Jeg mener, at jeg har knækket koden til, at på relativ simpel vis, vide hvad der skal til for at dygtiggøre sig på de fag, der er mine spidskompetencer.

Jeg er ikke ny indenfor videreformidling og undervisning. I mit sabbatår var jeg fastansat i en 2. klasse på en folkeskole, og derudover har jeg været tutor for en 6. klasses elev. Jeg kan godt lide en udfordring, og stopper ikke før jeg ser resultater.

Jeg elsker at undervise og ser frem til at hjælpe dig!

Natascha J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kristendomskundskab Matematik Mediefag (B) Mediefag (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Natascha J. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Natascha J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn