Glade undervisere
Underviser Bergur M. der studere Medicin

Bergur M.

Medicin Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Bergur!

Jeg er en 23-årig medicinstuderende på Aalborg universitet, jeg går på 5. semester og har gennemført STX på Færøerne, hvor jeg oprindeligt er fra.

Da jeg er nuværende studerende på universitetsniveau, har jeg en god erfaring med hvordan man skal strukturere sin dag så man har tid til at passe sin uddannelse, og dette føler jeg er en vigtig kvalitet for en tutor.

Min erfaring som medicinstuderende gør også, at jeg er god til at lytte til folk og sammen med dem finde den bedste løsning til deres problemer, da dette er en meget essentiel af min uddannelse.

Jeg har også erfaring med at undervise børn fra 6-10 klasseniveau, da jeg i min fritid er med i en organisation, hvor vi som frivillige medicinstuderende går rundt til folkeskoler og giver undervisning til skoler i region Nordjylland.

Som faglige kompetencer har jeg fået 10 eller 12 i størstedelen af mine gymnasiefag på STX, og har derfor mulighed for at undervise andre i tilsvarende grad.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Bergur M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C)
Bergur M. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Bergur M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn