Glade undervisere
Underviser Maia N. der studere International Virksomhedskommunikation

Maia N.

International Virksomhedskommunikation Aarhus Universitet - AU
Hej. Jeg hedder Maia. Jeg er 21 år gammel og studerer International Virksomhedskommunikation i Engelsk på Aarhus Universitet.

Jeg dimitterede i 2017 fra Herning Gymnasium, hvor jeg studerede på den supersproglige linje (Dansk A, Historie A, Engelsk A, Tysk A, Spansk A). Jeg elsker at lære fra mig og formidle viden, hvorfor jeg er tilknyttet GoTutor.

Jeg går op i at skabe et trygt læringsmiljø, hvor eleven kan forbedre sine kompetencer vha. tålmodighed, forståelse og engagement. Jeg har gennem tidligere arbejdserfaringer, som frivillig træner hos HGF/A&M og pædagogmedhjælper, opsamlet pædagogiske værktøjer og sætter en dyd i at kunne arbejde sammen med mennesker i alle aldre.

Jeg har flair for de humanistiske fag, og særligt sprogfagene er min spidskompetence. Jeg håber meget på at kunne hjælpe dig, og give dig et skub i den rigtige retning.

Glæder mig til at møde dig.

Maia N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Maia N. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maia N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn