Glade undervisere
Underviser Mikkel D. der studere STX - almen studentereksamen

Mikkel D.

STX - almen studentereksamen -
Når jeg underviser gør jeg alt for, at det er sjovt og interessant. Det er nemlig min erfaring, at man lærer bedst sådan, specielt når det drejer sig om de tungere fag. Jeg er god til at inspirere de elever, der normalt finder lektier kedelige ved at introducere nye vinkler og ved at stille spørgsmål til eleven.

Når jeg underviser lægger jeg vægt på, at der gennem undervisningen er en dialog, så eleven har mulighed for at prøve sin viden af og så eleven altid kan stille spørgsmål. Jeg er god til at lytte, og jeg fokusere på at skabe en god relationer mellem elev og lærer, så eleven føler sig godt tilpas.

Desuden er jeg knalddygtig til mange fag og jeg kan derfor også være med til at udfordrer elevens faglighed, hvis lektierne viser sig at være for nemme.

Jeg vil også sige, at jeg vil være en særdeles god lektiehjælper, for gymnasieelever fordi jeg har en høj faglighed og jeg har styr på de faglige krav som stilles i gymnasiet. Jeg ved hvad eleven skal kunne, og jeg kan undervise eleven i det nødvendige faglige stof som lektine kræver, så det forekommer naturligt og interessant for eleven.er

Jeg elsker at lege, spille fodbold og lave mad. Jeg er desuden ret god til computerspil og jeg har bl.a. spillet fortnite og counterstrike. I min fritid kan jeg godt lide at stå på skateboard og jeg hører meget amerikansk rap-musik såsom Travis Scott.

Mikkel D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Filosofi (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mikkel D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn