Glade undervisere
Underviser Matilde S. der studere Samfundsfag

Matilde S.

Samfundsfag Aarhus Universitet - AU
Hejsa! Mit navn er Matilde, og jeg er 22 år gammel.

Jeg blev student i 2016 fra Aalborghus Gymnasium. Jeg var selv utrolig glad for gymnasiet - og klarede mig godt i de fleste fag. Mange ville nok kalde mig en generalist, men mine gode resultater kom af en glæde for at lære nye ting og emner.

Til daglig læser jeg på Aarhus Universitet, hvor jeg er i gang med en bachelor i samfundsfag. Jeg brænder generelt for at undervise og for at bringe glæden som fagene giver mig videre til dig eller dit barn!

Jeg har dog også valgt at blive underviser for personlig vinding. Jeg håber nemlig at jeg vil kunne udfordre mine pædagogiske og faglige evner gennem dette job :) Så forhåbentlig kan vi lære sammen!

Matilde S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie (A) Matematik Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Matilde S. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Matilde S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn