Glade undervisere
Underviser Tøger B. der studere Økonomi

Tøger B.

Økonomi Københavns Universitet - KU
Kære kommende elev og forælder,

Jeg glæder mig til at starte samarbejdet med jer!

Kort om mig:

Jeg er 28 år, økonomistuderende og bosiddende på Vesterbro i København sammen med min kæreste og vores tvillinger på 1 år.

Mine tanker om forløbet:

Mit mål for vores fælles forløb er at rykke dig både på dine svage og stærke områder indenfor det fag vi fokuserer på, så du opnår en større forståelse for faget.

Jeg kommer med nogen idéer til, hvordan vi tager de rette skridt på vejen, men jeg er lydhør overfor ændringer og tiltag, som I syntes vil hjælpe indlæringen.

Jeg tror på, at alt kan læres med den rette motivation og de rette værktøjer, hvilket jeg håber at kunne bidrage med i vores forløb, så læring måske ligefrem kan blive en fornøjelse.

Tøger B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Naturgeografi (B) Naturgeografi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Tøger B. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tøger B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn