Glade undervisere
Underviser Caroline J. der studere Lærer

Caroline J.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej! Mit navn er Caroline.

Jeg er lærerstuderende på 5. semester og færdiggjorde mit hovedfag, Dansk indskoling i sommers. Lige nu læser jeg Engelsk og Musik på første år, og bruger min fritid på blandt andet mit studies teaterforening, hvor jeg er manuskriptforfatter.

Jeg har de sidste tre år arbejdet som lærervikar på en folkeskole på Frederiksberg, hvor jeg har undervist alle klassetrin.

Jeg oplever at blive præsenteret for en masse fede redskaber til undervisningen på mit studie, som jeg bruger via GoTutor lektiehjælp. Jeg er af den overbevisning, at elevens selvværd og arbejdsindsats er altafgørende for den faglige udvikling, og det er bestemt en proces jeg føler mig kompetent til at være en del af.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Caroline J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Oldtidskundskab (C) Psykologi (C)
Caroline J. studerer på Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, der er en sammenlægning af det tidligere UCC og Metropolhøjskolen, udbyder professionsuddannelser, så som pædagog, lærer, sygeplejerske og jordemoder. Med over 20.000 studerende er det en af landets største af sin slags.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Caroline J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn