Glade undervisere
Underviser Emilie S. der studere Idéhistorie og dansk

Emilie S.

Idéhistorie og dansk Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Emilie.

Til dagligt studerer jeg Idéhistorie med sidefag i Nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet.

Jeg har et brændende ønske om at lære fra mig, undervise og hjælpe dig med at nå succesoplevelser i lige præcis det du finder svært. Denne passion, ligger dermed også til grund for, hvorfor jeg med min kommende uddannelse indenfor idéhistorie og nordisk sprog og litteratur, drømmer om en fremtid som gymnasielærer i fagene filosofi og dansk.

Dette job som underviser ved Gotutor handler primært for mig om at hjælpe, motivere og videregive min viden, til andre som har brug for det. Ydermere er det også en mulighed for mig, hvor jeg kan blive udfordret fagligt og personligt samt skabe en grobund for mine fremtidsdrømme, hvilket i sig selv er meget motiverende.

Jeg kan bidrage med godt humør, stort engagement, undervisning tilrettelagt efter den enkelte elev samt et roligt og forstående sind.

Jeg glæder mig til vores fremtidige samarbejde!

Emilie S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Filosofi (B) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik
Emilie S. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emilie S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn