Glade undervisere
Underviser Allan M. der studere Master of Science in IT and Cognition

Allan M.

Master of Science in IT and Cognition Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Allan.

Lige siden jeg startede på min bachelor, har jeg beskæftiget mig on and off med undervisning, først som barselsvikar på Tietgen Business i Odense, i IT B og Matematik C + B, og herefter for EF Education First, for 12-14 årige som var på sprogrejse i England.

Jobbet ved GoTutor er perfekt, ikke udelukkende på grund af min baggrund, men også fordi at jeg har været specielt god til at spotte individuelle behov, og tilrette undervisningen på baggrund af disse behov. Da dette job omhandler en-til-en undervisning, kan mine evner udnyttes til fulde.

Mere personligt handler dette job ved GoTutor også om at dele min passion for studie og lærdom, da jeg har været så heldig at have haft nogle få ekseptionelle lærere, der har haft yderst stor indflydelse i min uddannelsesretning, og min passion for at lære.

Dette bånd med ekseptionelle lærere, er noget jeg føler at alle elever fortjener at opleve mindst én gang i sit liv, og hele mit mål med undervisning er at kunne sørge for dette. Dette er selvfølgeligt ingen garanti, men jeg tror på at have dette som målsætning øger chancen for at have denne indflydelse på en elevs videre uddannelse.

I min fritid nyder jeg at øve kalligrafi, spille guitar og lave mangfoldige kulturelle aktiviteter med venner og familie.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Allan M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Informationsteknologi (B) Informationsteknologi (C) Innovation (C) Matematik Matematik (C) Psykologi (C)
Allan M. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Allan M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn