Glade undervisere
Underviser Simon K. der studere Kontoruddannelse

Simon K.

Kontoruddannelse Aalborg Universitet - AAU
Hej jeg hedder Simon, er 21 år gammel og er født og opvokset i Odense.

Jeg dimitterede på Tietgens handelsgymnasium i 2018, hvorefter jeg flyttede til London i et år, og arbejdede i praktik hos finansvirksomheden Banking Circle gennem organisationen PIU.

Jeg har altid været glad for at lære fra mig både i skolen når jeg har haft ekstra tid til overs til at hjælpe de andre elever, og med mine mindre søskende. Alle lære og forstår ting forskellig, og jeg går derfor meget op i at have en dialog med eleven så jeg bedst muligt kan forstå hvilke problemer der opstår, og så forklare tingene på mange forskellige måder indtil at de kan forklares tilbage.

Jeg ser frem til at møde dig!

Simon K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Finansiering (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Simon K. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Simon K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn