Glade undervisere
Underviser Line H. der studere Dansk

Line H.

Dansk Syddansk Universitet - SDU
Jeg læser Bachelor i Dansk på Syddansk Universitet, med en drøm om at blive gymnasielærer. Desuden har jeg en næsten færdiggjort bachelor i Ernæring og Sundhed, hvorfra jeg er stærk fagligt i biologi.
Jeg brænder for at undervise, skabe succesoplevelser og være en del af en udvikling. Vi er alle forskellige, og det handler om at finde den nøgle, der netop passer til os - hver især. Jeg er en pige med smil på læben, et tålmodigt sind og gå-på-mod.

Line H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C)
Line H. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Line H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn