Glade undervisere
Underviser Tasnim M. der studere Civilingeniør - Medicin og teknologi

Tasnim M.

Civilingeniør - Medicin og teknologi Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Hej, jeg hedder Tasnim! Til dagligt er jeg civilingeniør studerende i medicin og teknologi på DTU.

Som person lever jeg op til en meget kliche frase “At gøre en forskel for andre og sætte sit præg.” Jeg tror på, at man som barn i uddannelsessystemet danner de mest fundamentale følelser og koblinger til dette, som vil følge én hele vejen op igennem ens uddannelse, eller medføre fravalg af denne. De følelser bunder meget ofte i ens undervisere i bestemte fag. Derfor kan børn tit hade et fag helt til de afslutter deres rejse igennem uddannelsessystemet, udelukkende fordi at underviseren har været dårlig.

Jeg er GoTutor underviser, fordi at jeg forstår ovenstående, ergo er jeg meget passioneret for at ikke bare hjælpe et barn, men også forstå det enkelte barns behov og tilgang til et bestemt fag, og derved udvikle mig sammen med barnet omkring faget – med andre ord: at forstå det enkelte barns behov, og derefter gøre mit bedste for at formilde faget på den måde som netop det barn har brug for.

Jeg glæder mig til at møde min næste GoTutor elev!

Tasnim M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Matematik Matematik (B) Matematik (C)
Tasnim M. studerer på Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tasnim M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn